Jdi na obsah Jdi na menu

Hotel ELIROS **** (all inclusive)

17. 6. 2006
Poloha:
Luxusní hotelový resort se nachází přímo u písečné pláže na severním pobřeží mezi městy Rethymno a Chania, asi 5 minut autem od Rethymna.

Ubytování:
Hotel je postaven v moderním krétském stylu. Ubytováni můžete být buď v hlavní budově nebo v  bungalovech. V některých bungalovech jsou k dispozici i čtyřlůžkové pokoje s 1 nebo 2 ložnicemi. Všechny pokoje mají: klimatizaci, telefon s přímou volbou, mini bar, sejf, balkón nebo terasu, TV/satelit, koupelnu nebo sprchu s fénem. V hotelu naleznete restauraci, bar s výhledem na moře, bar na pláži, bazén, dětský bazén, jacuzzi vířivku, masáže a saunu, obchod se suvenýry, dětské hřiště a hernu, slunečníky a lehátka na pláži i u bazénu.

Stravování:
All inclusive. Strava v bohatém americkém stylu je podávána formou švédských stolů. Přes den Vám jsou k dispozici snack bary a taverna na pláži. Děti mají speciální menu.

Sportovní aktivity:
Tenisové kurty, ping pong, plážový volejbal, jízda na koni, vodní sporty včetně potápění a vodního póla na vyžádání. Večerní kulturní programy, aerobic, aqua aerobic a stretching. V hotelu se organizují tématické noční zábavy v řeckém a latinském stylu, jazzové noci a diskotéky na pláži.

Hodnocení:
Ubytování vysoké kategorie, které poskytuje maximální pohodlí, luxus a kompletní servis.

Vzdálenost od pláže: do 100 m.

ObrazekObrazek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář