Jdi na obsah Jdi na menu

Diskuze o řeckém ostrově Kréta.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Matejicek - BALI-hotel ZOE

1. 12. 2009 16:06

Čauky.V minulosti jsme prodovolenkovali Italii,Chorvatsko,Bulharsko a letos Kretu-hotel ZOE.nemám sice moc rád procházky po horách (o dovolené)prtože bydlím v kopcích.Ale BALI, to je nádhera,protože mám rád rostliny,byl jsem tu v září a všechno ještě kvetlo a překrásné palmy a hlavně kaktusy a jejich chutné plody a další pichlavé potvůrky,na pláži tmavý písek,odpolední a večerní procházky v okolí také nádhera,obsluha v hotýlku také OK, jídlo dobré (bulharská kuchařka)tedy když je venku "pěkně" jako dnes hned si pouštím film z BALI a fotky, asi také záleží jak je kdo náročný.Já se držím hesla=všude dobře,tak co doma.

Jan - Vydělávejte peníze na internetu

7. 11. 2009 9:02

Vydělávejte peníze na internetu http://vydelavatpenize.affiliateweb.cz/

mira - Řecko

25. 8. 2009 11:15

Ahoj,

Rádi Vás zveme na náš cestovatelský web o Řecku http://www.recko-chalkidiki.cz , zaměřený na Chalkidiki a Olympskou riviéru. Najdete zde mnoho obrázků z Řecka, které Vás mohou inspirovat k dalšímu cestování a poznávání.

Budeme rádi, když zde přidáte i Vaši galerii fotografií z Vašich cest.

Hezkou zábavu přeje
Mira

Vlaďka - městečko Bali na Krétě

17. 6. 2009 10:43

Asi před třemi roky jsme navštívili městečko Bali - hotel Talea Beach. Kréta je většinou skalnatá a málokterý hotýlek či penzion jsou přímo na pláži. Tento hotel byl v té době All, s bazénem a od bazénu to bylo pár kroků na pláž. Hotel je ***, ale byl zde veškerý konfort, stravování super. Vřele všem, kdo hledají pěkné místo na Krétě doporučuji - letěli jsme do Heraklionu a potom asi půl hodinky autobusem. V této lokalitě je to snad jediný hotel, který má takovouto super polohu. Půjčily jsme si autíčko a vyrazili do hor na výlet - moc pěkné. Večerní procházky byly super, neboť Bali je na útesu a je nádherný rozhled.

Dominika - Staré Recké báje a pověsti.

28. 5. 2009 18:45

CHtěla bych vědět něco o Meduse Díky.

Dominika - Kréta

28. 5. 2009 18:42

CHtěla bych se dozvědět něco Krétě.

TWW - kontakt

1. 3. 2009 15:26

Ahojky
moc hezke stranky o Krete, mame podobne, specializujici se na cestovani vozickari, nenasli jsme zde zadny kontakt krome tohoto formulare. Vymenime odkazy ? www.tww.estranky.cz
tww@mail.cz