Jdi na obsah Jdi na menu

Hotel VRITOMARTINS ****

17. 6. 2006
Poloha:
Hotelové pavilóny stojí ve velmi pěkné zahradě nedaleko mořských břehů, 3 kilometry od Chora Sfakion. Na krásnou písečno-oblázkovou pláž Filaki je to asi 650 m, ale v hotelu je malý mikrobus, který zdarma zajišťuje několikrát denně dopravu z hotelu k pláži a do Chora Sfakion. Na pláži Filaki je malý snack bar, který provozuje hotel.

Ubytování:
Naleznete zde vše, co k báječné dovolené patří. Pokoje s prostorným balkónem nebo terasou jsou z velké části situovány k moři. Jsou vybaveny koupelnou, WC, telefonem, rádiem a klimatizací. Můžete si pronajmout malou ledničku. Hotel nabízí řadu sportovních možností. V ceně pobytu je používání tenisových kurtů, volejbalového hřiště a stolního tenisu. Můžete si také půjčit společenské hry nebo si zahrát elektronické hry. V hotelu je dětské hřiště, bazén pro děti i pro dospělé a minimarket.

Stravování:
Na terase hotelu je podávána polopenze formou bufetu.

Hodnocení:
Ubytování s vysokým standardem služeb přímo v přírodě se sportovními možnostmi, pro vyznavače nudismu.

Důležité upozornění: 
Ve společných vnitřních prostorách hotelu (restaurace, bar, recepce atd.) není dovoleno být bez oblečení. Nepsaným pravidlem v tomto hotelu je, že bez oblečení nelze být ani ve společných venkovních prostorách od slunka západu do slunka východu.

Vzdálenost od moře: cca 650 m.
Vzdálenost od Chora Sfakion: cca 3 km.

ObrazekObrazek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

EugeneAttap - good movies to write essays on d79ool

5. 4. 2023 10:35


Appreciate it, A lot of advice.
cheap law essay writing service https://essaywritingservicetop.com writing rhetorical analysis essay https://phdthesisdissertation.com

myšpulík - lilik

2. 6. 2008 14:53

kiksfjk jikji jijj§j§¨úl§¨153 kokúp

grankoo3 - pisulka

27. 2. 2008 15:58

joj ta greta